Vino staat voor wijn (verrassend?) en Volta staat voor tijd, wijntijd dus! Bij ons is er altijd tijd voor wijn. Wijn bij het eten, eten bij de wijn, wijn voor speciale gelegenheden, wijn om over te praten en wijn om te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos. VinoVolta helpt u graag, ongeacht het doel of de gelegenheid, de juiste wijn te kiezen.

Salutato e presto!

Wine & Dine

Voor al uw zakelijke diners, of voor particulieren vanaf 10 personen. In nauwe samenwerking met diverse horeca speciaalzaken en cateraars. Meerdere thema's zijn bespreekbaar. Italiaans is onze specialiteit, maar o.a. ook Limburg, Duitsland, Elzas en Spanje behoren tot de mogelijkheden.


Wijnproeverij

Tailor made! Samen bepalen we welke wijnen de revue passeren, aangepast aan uw budget en met kwaliteit en beleving als doelstelling. Per wijn zullen wij uitleg geven, zonder dat het snobistisch wordt.Evenementen

Wilt u uw evenement of bedrijfsfeest opleuken met mooie en exclusieve wijnen? Wilt u dit combineren met tongstrelende gerechten? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Referenties delen wij op verzoek graag met u.

 

Wijnreizen

Teambuilding, just for fun of met een inhoudelijke insteek? Geniet met uw team van Bella Italia. Wij kunnen, afhankelijk van uw doelen, helpen bij het inhoudelijk samenstellen van deze dagen. Dit doen we samen met professionele partners. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Horeca

Onze wijnen staan al vele jaren op menig wijnkaart bij gerenommeerde Horeca etablissementen. Wilt u ook het verschil maken? Kijk samen met ons naar de mogelijkheden en zorg voor een uitgebalanceerd aanbod. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Relatiegeschenken

Verras uw medewerkers of relaties met een mooie fles wijn. Wijn doet 't altijd goed en wij hebben voor verschillende gelegenheden vele mogelijkheden. Wij kunnen u op basis van budget verschillende suggesties doen. Ook kunnen wij het laten verpakken en bezorgen.


Download
Proeverij 2022
Diverse mogelijkheden proeverijen in 2022. Een impressie, maatwerk uiteraard mogelijk.
Proeverijen VinoVolta 2022.pdf
Adobe Acrobat document 411.9 KB